Zomerkamp: Welpen/Esta’s, En de vloek van de totem!

Eindelijk was het dan weer zo ver, de laatste week voor dat school weer begint, zomerkamp!
Dit jaar zaten we op een hele nieuwe blokhut in veldhoven. De leiding had alle spullen die ochtend al vanuit Riethoven naar Veldhoven versleept, en alles al neergezet. Na de middag melden alle Esta’s zich. Het duurde niet lang voordat er al weer vreemde dingen gebeurde. Een van de Esta’s vondt een enge totem met een brief van Mowgli. Hij had gehoord dat wij van Esta’s overgingen naar Welpen en vondt dit heel leuk. Hij vroeg aan ons of we deze totem veilig konden houden omdat er iemand achter hem aan zat. Er zat alleen een hele grote maar aan, er zat een vloek op de totem!

De hele week werden we geteisterd door kleine ongelukjes (vooral de Leiding). Uiteindelijk wisten kwamen we er achter hoe we van de vloek af konden komen, we waren vervloekt als Esta’s en hoe sneller dat we Welpen werden waren we ook van de vloek af.

Verder hebben we ons de hele week vermaakt met primitief koken, veel spellen, hutten bouwen, bosspellen, zwemmen, een dag naar een roofvogelshow geweest en natuurlijk veel Donald Ducks lezen.

Ook hadden we dit jaar weer een nieuwe leiding en die moest natuurlijk ontgroent worden.

Hopelijk gaan jullie volgend jaar ook mee!

Vanaf volgende week kun je alle fotos terug vinden op de site.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *