Kerstboomverbranding 7 januari 2023

Scouting Rythovius organiseert een gezellige avond voor jong en oud!

Traditiegetrouw organiseert Scouting Rythovius ieder jaar begin januari een kerstboomverbranding. Een mooie traditie voor jong en oud die inmiddels al ruim 40 jaar bestaat.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en onze leden staan te popelen om op zaterdag 7 januari de bomen op te halen in Riethoven en Westerhoven.Vanaf 09:30 uur kunt u onze leden bij u aan de deur verwachten.

Voor uw kerstboom krijgt u één gratis lootje voor onze loterij. Het is ook mogelijk extra loten te kopen zodat u meer kans maakt op mooie prijzen en tevens ook onze vereniging steunt. Alle kerstbomen worden verzameld op het terrein bij onze blokhut waar ook weer een gezellige feesttent, muziek en sfeervolle vuurkorven het terrein zullen sieren. En een lekker drankje zal natuurlijk niet ontbreken.

Vanaf 19:00 u bent u van harte welkom om de verbranding bij te wonen bij onze blokhut D’n Duvelshoek, Molenstraat 37 te Riethoven. Om 19:30 uur vindt de trekking van de loterij plaats. En zoals alle voorgaande jaren is er ook weer een gratis kinderloterij. Kortom het beloofd weer een gezellige kerstboomverbranding te worden!

Tot slot willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken, dankzij hun steun kunnen wij deze traditie in stand houden.

En natuurlijk namens alle leden van Scouting Rythovius:
Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2023!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *