Kerstboomverbranding 6 januari 2024

Scouting Rythovius organiseert een gezellige avond voor jong en oud!

Traditiegetrouw organiseert Scouting Rythovius ieder jaar begin januari een kerstboomverbranding. Een mooie traditie voor jong en oud die inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en onze leden staan te popelen om op zaterdag 6 januari de bomen op te halen in Riethoven en Westerhoven. Vanaf 10:00u kunt u onze leden bij u aan de deur verwachten.

Voor uw kerstboom krijgt u één gratis lootje voor onze loterij. Het is ook mogelijk extra loten te kopen zodat u meer kans maakt op mooie prijzen en tevens ook onze vereniging steunt.

Alle kerstbomen worden verzameld op het terrein bij onze blokhut waar ook weer een gezellige feesttent, muziek en sfeervolle vuurkorven het terrein zullen sieren. En een lekker drankje zal natuurlijk niet ontbreken.

Vanaf 19:00u bent u van harte welkom om de verbranding bij te wonen bij onze Blokhut D’n Duvelshoek, Molenstraat 37 te Riethoven. Om 19:30u vindt de trekking van de loterij plaats. En zoals alle voorgaande jaren is er ook een gratis kinderloterij. Kortom het belooft weer een gezellige kerstboomverbranding te worden!

Tot slot willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken, dankzij hun steun kunnen wij deze traditie in stand houden.

Gelukkig nieuwjaar!

Scouting Rythovius