Wist u dat…

• Scouting Rythovius eigenlijk officieel Scouting  Riethoven-Westerhoven is.
  • We graag leden ontvangen uit zowel Riethoven als Westerhoven.
  • We ook vele leden hebben uit Dommelen en andere dorpen uit de buurt.
  • Iedereen dus welkom is.
  • We een aantal vaste huurders hebben maar graag nog enkele huurders erbij willen.
  • Onze blokhut een leuke locatie is in een bosrijke omgeving en dus zeer geschikt is voor kampen, familiereünie of school uitjes.
  • We ieder najaar mee-doe-dagen organiseren, zodat kinderen kennis kunnen maken met scouting.
  • De bevers ieder jaar eind oktober een Halloweentocht organiseren voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  • Dat de Explorers elk jaar een kerstboomverbranding organiseren.
  • De Pivo’s en Oudstam al jaren op een rij de eerste zondag van maart een ATB-tocht organiseert. Er jaarlijks 500 deelnemers op af komen.
  • Dat in het voorjaar onze blokhut wordt omgebouwd door de Welpen en Scouts tot een pannenkoekenhuis. U kunt dan voor een klein prijsje uw buikje vol eten aan pannenkoeken.
  • Ieder jaar na Riethoven Kermis (juni) er op woensdag en donderdag avond flessenactie wordt gehouden in Riethoven en Westerhoven. De pivo’s uw lege statiegeld flessen komen ophalen en daarmee een gedeelte van hun zomerkamp financieren.
  • Wij GEEN betaalde vrijwilligers hebben.
  • Alles dus volledig ten goede komt aan uw kinderen, neefjes, nichtjes, broers, zussen, vrienden, vriendinnen, kennissen, buurtgenoten etc. die bij scouting actief lid zijn, al dan niet als leiding.
  • U ook onze website eens kunt bezoeken voor leuke foto’s, verhalen en actuele informatie www.scoutingriethoven.nl
  • Like ons op facebook Scouting Rythovius (Riethoven-Westerhoven) voor actuele informatie.
  • Scouting gewoon een leuke vrije tijd besteding is!