De blokhut

Blokhut D’n Duvelshoek aan Molenstraat 37 in Riethoven, wordt al jaren beheerd door Scouting Rythovius. De blokhut is nog eigendom van de gemeente Bergeijk. Behalve dat we het gebouw zelf gebruiken (vooral in de weekenden) mogen we het ook verhuren aan diverse andere groepen en verenigingen. Dit is ook hard nodig, omdat de kosten van energie en onderhoud behoorlijk hoog zijn.

Dankzij vele vrijwilligers is het mogelijk om in de blokhut een echte scoutingsfeer te creëren.

Het gebouw worden onderhouden door het klusteam. De leiding en een schoonmaakteam zorgen ervoor dat we iedere week in een schoon gebouw groep kunnen draaien. Versterking van het klus- of schoonmaakteam is altijd welkom. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met het bestuur.