Contributie en lidmaatschap.

De contributie per seizoen (augustus t/m Juni) voor de groepen is:

Bevers € 75,-
Welpen € 100,-
Scouts € 90,-
Explorers €90,-
Pivo’s € 90,-
Oudstam € 35,-

Een nieuw lid kan eerst drie keer komen meedraaien om te kijken wat Scouting precies inhoudt en of het iets voor hem/haar is. Daarna krijgt hij/zij een inschrijfformulier mee naar huis dat ingevuld bij de leiding ingeleverd moet worden. Wil je jezelf direct aanmelden dan volg de onderstaande link.

Alle leden worden iedere week op tijd en in uniform bij de groep verwacht.

Omdat de activiteiten niet altijd bij blokhut D’n Duvelshoek plaatsvinden, vragen we de leden om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Afwezigheid altijd melden bij de staf.

Het opzeggen van het lidmaatschap moet altijd gebeuren bij de leiding van de groep.
Bij het beëindigen van het lidmaatschap gedurende het seizoen, stopt de contributie met ingang van het volgende seizoen.

Het kampgeld voor weekenden en zomerkampen zijn per speltak verschillend. Hierover wordt u geïnformeerd door de desbetreffende leiding.

Aanmelden voor nieuwe leden !